• ESC Konferansı - “Green Human Growth Project For Action”

2020 yılı teklif çağrısı dönemi “Avrupa Dayanışma Programı Gönüllülük Projesi” (ESC11) kapsamında yürütülen ve Türkiye ortağı Üniversitemiz olan 2020-2-FR02-ESC11-018080 numaralı “Green Human Growth Project for Action” başlıklı Avrupa Birliği projesinin ve genel olarak Avrupa Dayanışma Programı'nın tanıtımı ile ilgili konferansımıza bütün öğrencilerimiz davetlidir.

Katılım için lütfen aşağıdaki bağlantıda verilen formu doldurunuz.

10 Aralık 2021, Cuma - 10:00

• Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Seminer Günleri-2021

Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Özgür Demircan, Seminer Günleri-2021 kapsamında  "Havacılıkta Kompozit Teknolojileri ve Termoplastik Kompozitlere Bakış" konulu sunumunu gerçekleştirecek.

08 Aralık 2021, Çarşamba - 15:00

• Öğrenci Mezun Buluşması

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunları ve öğrencilerinin bir araya gelerek yapacağı, meslek tanıtımına yönelik etkinlik.

15 Aralık 2021, Çarşamba - 16:00 - 17:00

• Mezunlarımızın Kariyer Süreçlerini Dinlemek İster misiniz?

.

17 Aralık 2021, Cuma - 13:00 - 17:00

• Üst Eksremite Protez-Ortez Kullanımında Güncel ve Mevcut Teknolojiler

Ortez ve Protez Bölümü 2.sınıf öğrencilerine ''Üst Ekstremite Protez-Ortez Kullanımında Güncel ve Mevcut Teknolojiler''ile ilgili olarak sektör temsilcileri ile buluşma etkinliği.

04 Ocak 2021, Pazartesi - 10:00

• 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Bilgi Yarışması

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun (TİHEK) işbirliğinde, OMÜ öğrencilerine yönelik ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek.

10 Aralık 2021 Cuma günü saat 16:00’da, sinav.omu.edu.tr web adresi üzerinden gerçekleşecek “10 Aralık İnsan Hakları Günü Bilgi Yarışması”, TİHEK tarafından hazırlanan 30 adet çoktan seçmeli sorudan oluşacak.

10 Aralık 2021, Cuma - 16:00

• Şehrimize ve Üniversitemize Hoş Geldin Arkadaşım

.

08 Aralık 2021, Çarşamba - 14:00

• Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü 1. Öğrenci - Mezun Buluşması

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümünün organize ettiği "1. Öğrenci - Mezun Buluşması"nın konuğu Samsun Özel Medicana Hastanesi Uluslararası Hasta Merkezi Uzmanı Büşra Koçoğlu.

Doç. Dr. Polat Tunçer'in moderatörlüğündeki etkinlik 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 12:00'de başlayacak.

Etkinlik Google Meet uygulamasıyla çevrim içi (on-line) yayımlanacak.

Etkinlik linki:  https://meet.google.com/tac-fwgr-qdn?authuser=0

15 Aralık 2021, Çarşamba - 12:00

• OMÜSEM Kursu: "Coğrafi Bilgi Sistemlerinde Harita Analizleri - I"

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin (OMÜSEM) düzenleyeceği "Coğrafi Bilgi Sistemlerinde Harita Analizleri - I" kursuna ilişkin duyuru metnini ekte yer alan pdf dosyasından görüntüleyebilirsiniz.

Kursa ön kayıt yaptırmak için son başvuru tarihi 10 Ocak 2022

17 Ocak 2022, Pazartesi - 00:00 - 21 Ocak 2022, Cuma - 23:45

• ARDEB 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı Bilgi Günü Etkinliği

TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı Bilgi Günü etkinliği 9 Aralık Perşembe günü saat 14:00’te çevrim içi (on-line) olarak gerçekleştirilecektir.

TÜBİTAK Kamu Araştırmaları Destek Grubu Bilimsel Programlar Başuzmanı Yeşim Omuzlu Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleşecek etkinliğe katılım için formu doldurmayı unutmayınız.

Etkinlik kayıt formu:  https://forms.gle/16XjEWNGazXkDtmM8

Etkinlik linki SMS ile bildirilecektir.

09 Aralık 2021, Perşembe - 14:00