Grafik Tasarım Bölümü Nasıl Çalışır?

Grafik Tasarım Bölümü Çalışma Yöntemi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi kurumsal kimliğinin oluşturulması/korunması, fakülte, bölüm ve birimler ile öğrenci topluluklarından (SKS Daire Başkanlığı aracılığıyla) gelecek grafik tasarım taleplerini karşılamak üzere Genel Sekreterlik bünyesinde yer alan Kurumsal İletişim Birimi yönetiminde oluşturulan Grafik Tasarım bölümü çalışmaları yürütür.

Amatörce yürütülen afiş, ilan, broşür vb. çalışmaların profesyonel ellerce düzenlenmesi kurumsal kimlik konusunda birlik oluşturacaktır.
Aşağıda açıklanan yol ve yöntemlere uyularak taleplerin iletilmesi  daha verimli çalışmayı, işlerin hatasız ve hızlı yürümesini  sağlayacaktır.

Grafik Tasarım

Genel Sekreterliğin onayı, Kurumsal İletişim Koordinatörünün direktifi ile grafik tasarım çalışmaları sürecinin tümünü yürütür. Her talep edilen grafik tasarım çalışmasını, amaca ve hedef kitleye uygun şekilde hazırlayarak zamanında teslim etmek için çalışır.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ

Slider görseli: http://www.freepik.com">Designed by Freepik